Шампионът на България по мини футбол „Терa Трак“ стигна до осминафиналите на Шампионската лига на Европа

Българският шампион по мини футбол „Терa Тракза поредна година се класира за елиминациите на Шампионската лига на Европа, която се проведе в Херцег Нови, Черна гора. Момчетата на Тихомир Тодоров взеха две победи в първите два мача от груповата фаза. Впечатляваща бе победата с 2:0 над Todor Pet Bau, където играят четирима национали на Унгария по мини футбол. Отборът надигра и шампиона на Босна и Херциговина Liten“ с 3:2.

В последния мач от груповата фаза Шампиона на България излезе срещу албанския шампион „АTS“ в мач без значение, защото отборът на „Тера Трак“ вече си беше осигурил първото място в групата. Получи се оспорвана среща, в която „Тера Трак“ поведе в резултата, като противника успя да възстанови равенството. В оставащите минути, тимът на „Парапир сервиз“ не успя да отбележи победен гол, въпреки добрите шансове за попадение.

На следващия ден отборът излезе в осминафинал срещу гръцкия „Фламингос“. Момчетата на Тихомир Тодоров успяха тотално да надиграят противника, но нямаха шанс да отбележат гол, което доведе до дузпи. В рулетката на късмета шампионите на България загубиха с резултат 4:5. С този мач, „Тера Трак“ завърши представянето си в международния турнир в Черна гора.

Други Новини