Парапир Сервиз ООД - компания с 22-годишен опит в специализираното обслужване и ремонт на трактори и комбайни

Парапир Сервиз ООД е специализиран в обслужването и ремонта на трактори и комбайни, с над 22 години професионален опит, компанията предлага на своите клиенти както нова, така и употребявана земеделска техника. Сервизът се намира в село Ресен, Община Велико Търново. Запазена марка на сервиза са специализираните екипи, които работят 24 часа в денонощието по време на жътва, в същото време мобилни екипи от механици могат да пристигнат на място по всяко време, подготвени да се справят с всеки проблем по машините. Сервизът е висококвалифициран, оборудван с модерна и надеждна техника, с едни от най-добрите механици.

Парапир сервиз разполага със склад с огромен набор от оригинални резервни части за селскостопански машини от най-реномираните марки на пазара. Работи заедно с надеждни партньори от цяла Европа. С дългогодишния си опит в сервизното обслужване и големия набор от резервни части в складовата база, клиентите избират Парапир, защото знаят, че ще намерят решение на всеки проблем по техните машини, най-вече качествено, бързо и на най-добрите цени. 

Основна грижа за клиентите ни е да получат частите, от които имат нужда навреме, споделят служителите в складовата база. Сервизът е представител на адаптери и приспособления за царевица и слънчоглед на марката OROS. Официален представител е на инвентар SIPTEC – Гърция, доставя и обслужване  балопреси, челни товарачи.

Компанията предлага гуми за комбайни и трактори, както и стандартни сдвоени джанти, тесни и сдвоени джанти за обработка, големи фиксирани джанти и сглобяеми джанти. За да получат клиентите машината си в много добър и чист вид, Сервизът е обособил и одел за почистване, пастиране, боядисване и измиване на земеделската техника.Мисията на Сервиза е бързата диагностика и ефективна помощ при неотложен ремонт на земеделската техника. Сервизът работи 24 часа 7 дни в седмицата.
 

Други Новини