Футболният клуб "Тера Трак" отново завоюва купата в благотворителен турнир във Велико Търново

Шампионите на България по мини футбол „Тера Трак“ се наложиха на финала над Полски Тръмбеш с 4:2 в турнира, организиран в памет на Мишо в комплекса "Спортно Търново" в Старата столица. На полуфиналите тимът на Полски Тръмбеш победи „Ветеран турист“ с 4:2, а „Тера Трак“ елиминира с 3:0 „Епъл“ /Джулюница/.
Мачовете бяха ръководени от Гергана Ангелова и Никол Атанасова. Най-големият победител в турнира, обаче, беше съпричастността, тъй като по време на благотворителния турнир в памет на Мишо Панов, в който се включиха 32 отбора се събраха 8033 лева. Датите на футболните срещи не бяха избрани случайно, тъй като Михаил Панов си отиде от този свят на 34 години на 20 октомври миналата година. Негови близки приятели са и организатори на спортната проява. Това са Росен Петров, DJ Емо – Емил Йорданов и Любомир Генчев. Тримата връчиха събраната сума на майката на Мишо Панов.
Тя награди с възпоменателна купа капитана на отбора победител „Тера Трак“ Росен Ванков и благодари на организатори и участници. Средствата бяха събрани от дарения, турнирна такса и търг с фланелки на Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стилян Петров и др.Събитието бе уважено от Георги Василев, Бончо Генчев, Илиян Киряков.

Други Новини